Merhum Mehmet Uğur Çetindağ Dualarla Anıldı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Çetindağ ailesinin kıymetli büyüğü Erten Elektronik Yönetim Kurulu Başkanı Merhum Mehmet Uğur Çetindağ vefatının 1.yılında mezarı başında ruhuna ithafen düzenlenen programda dualarla yad edildi.
Antakya Asri Mezarlıktaki kabri başında gerçekleşen programa Merhum Mehmet Uğur Çetindağ’ın oğlu Ekrem Çetindağ ve ailesinin yanı sıra Antakya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Sabit Teksöz,Hatay Defne Devlet Hastanesi Başhekim Dr.Barış Kavvasoğlu,Erten Elektronik çalışanlşarı,Siyasi Partilerin Temsilcileri,Kurum Müdürleri,STK Başkanları,İş insanları,Akraba ve sevenleri katılarak Çetindağ ailesinin acısına ortak oldular.
Bölgemizin sevilen hocalarının Kuranı Kerim Tilaveti ile başlayan program Hatmi Şerif okunması ve duaların yapılması ile son buldu.
Programın sonunda Erten Elektronik Yönetim Kurulu Başkanı Merhum Mehmet Uğur Çetindağ’ın oğlu Ekrem Çetindağ ve aile bireyleri taziyeleri kabul ettiler.
Merhum Mehmet Uğur Çetindağ’ın ruhu için okunan Hatmi Şerif’in ve duaların Allah katında kabul olması temennisi ile Şehri Hatay Haber Portalı olarak merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu