Muhtar Abay Son Yolculuğuna Uğurlandı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Geçtiğimiz gün Adana’da tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumarak tüm sevenlerini üzüntüye boğan Antakya General Şükrü Kanatlı Mahallesi Muhtarı Ahmet Abay dualar ile son yolculuğuna uğurlandı.

Merhum Muhtar Ahmet Abay’ın cenazesi Çetenli mahallesinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Çetenli asri mezarlığındaki aile kabristanına dualar ve gözyaşları eşliğinde defnedildi.

Yoğun katılım ile gerçekleşen cenaze törenine Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı,Altınözü İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Güner, Hatay Diyanet Sen İl Başkanı Hüseyin Kahraman,Meclis üyeleri,Siyasi partilerin temsilcileri,Kurum müdürleri,STK Başkanları,Muhtarlar,Akraba ve sevenleri katılarak Abay ailesinin acısına ortak oldular.

Merhum Muhtar Ahmet Abay için taziyenin Akasya Mahalesi 127 Sokak No 10 adresinde bulunan evinde alınacağı bilgisi verildi.

Şehri Hatay Haber Portalı  olarak Antakya General Şükrü Kanatlı Mahallesi Muhtarı merhum Ahmet Abay’a Allah’tan rahmet,kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu