MÜSİAD YENİ YÖNETİMİNDEN ZİYARET TURU

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Ahmet Akyüz ve Yönetim Kurulu Üyeleri genel kurulun ardından teşekkür ziyartlerinde bulundu.
İskenderun Kaymakamı Muhammet Önder’i, Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, önceki dönem Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ve Öztrans Grup A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Dönmez’i ziyaret eden MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Ahmet Akyüz ve yönetim kurulu üyeleri, derneğin faaliyetleri ve yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.
Ziyaretlerde karşılıklı görüş alışverişinde bulunan heyet, kendilerine düşen ne varsa her zaman yanlarında olacaklarını söyledi.
MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Ahmet Akyüz, “İşadamları olarak, devletimize, milletimize en iyi şekilde hizmet etmeye çalışıyoruz. Bizler devlet için, millet için varız” diye konuştu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu
Süper Lig
BAŞARILAR HATAYSPOR!
Devamı
# Team P W D L PTS