Öksüz ve Yetim Çocuklar Altınözü’nde Havuz Keyfi Yaşadı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Valiliğinin “ Yüreğimizdeki Işık Projesi”  kapsamında öksüz ve yetim çocuklar için Altınözü’nde  düzenlenen Havuz buluşması yoğun katılım ile gerçekleşti. Altınözü Kaymakamlığı, Altınözü Belediyesi, Altınözü Sosyal Hizmet Merkezi ve ilgili kurumların ev sahipliğinde İlçe Gençlik ve  Spor Müdürlüğünün Portatif Yüzme Havuzunda gerçekleşen Havuz etkinliği renkli görüntülere sahne olurken günün misafirleri öksüz ve yetim çocuklar gönüllerince eğlendiler.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünün alanında deneyimli yüzme eğitmenleri nezaretinde gerçekleşen etkinlikte, öksüz ve yetim çocuklar doyasıya eğlendi ve yazın tadını çıkardı.

Çocukları etkinlik boyunca bir an olsun yalnız bırakmayan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Sercan Demir açıklamasında ;  Hatay Valiliği tarafından düzenlenen “ Yüreğimizdeki Işık Projesi”  kapsamında Altınözü’nde bulunan  öksüz ve yetim çocuklar  için muhteşem bir Havuz  programına ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek emeği geçen tüm kurumlara ve görevli personellere teşekkür etti.

Ekibi ile birlikte etkiliğin başından sonuna kadar özverili bir biçimde çalışan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ahmet Zümre ;” Yüzme bilmeyen kalmasın sloganı ile geçtiğimiz yıllarda açtığımız havuzumuz bugün çok özel konuklarını ağırladı. Hatay Valiliği tarafından düzenlenen ve Altınözü Kaymakamlığı, Altınözü Belediyesi, Altınözü Sosyal Hizmet Merkezi,İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve ilgili kurumların ev sahipliğinde gerçekleşen  “ Yüreğimizdeki Işık Projesi”  kapsamında öksüz ve yetim çocuklarımıza unutulmaz bir havuz keyfi yaşattık.Onların yüzlerinde gördüğümüz mutluluk bizleri fazlası ile mutlu etti.Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”dedi.

Geçtiğimiz günlerde piknik programında ağırladıkları öksüz ve yetim çocukları oldukça sıcak bir günde Havuzda ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek sözlerine başlayan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı açıklamasında :” Çok kıymetli bir proje kapmasında Havuzda çocukların gönüllerince eğlendiğini görmek bizi çok mutlu etti. Öksüz ve yetim çocuklarımıza destek olmaya devam edeceğiz. Onların yüzlerindeki gülümsemeyi görmek bizim için en büyük mutluluk kaynağıdır.Yerel yönetimler olarak öksüz ve yetim çocuklarımızı yalnız bırakmamak adına bu ve buna benzer programları hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.

Çocukların gün boyu eğlencelerine şahit olan akrabaları Hatay Valiliği başta olmak üzere Altınözü Protokolü’ne teşekkür ettiler.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu