ORTADA BİR BAŞARISIZLIK VARSA; SORUMLUSU BENİM!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

HATAYSPOR KULÜP BAŞKANI MISTIKOĞLU, SPOR KAMUOYUNDAN 4-5 HAFTA SÜRE İSTEDİ..
Hatayspor Kulübü Başkanı Levent Mıstıkoğlu, HRT’de Ömer Cihangir’un sunduğu programda Hatayspor’un ilk 4 haftada aldığı sonuçları değerlendirdi.
Başkan Levent Mıstıkoğlu, 3-0 kaybedilen Samsunspor maçı dışında diğer 3 maçta da sahada rakiplere göre daha iyi bir oyun ortaya koyduklarını ifade ederek, bariz hakem hataları nedeniyle puanları kaçırdıklarını aktardı.
Alınan 1 puanın taraftarları endişeye sürüklememesi gerektiğini ifade eden ve
yapacakları takviyelerle takımın iyi yerlere geleceğine olan inancını paylaşan Mıstıkoğlu, süre istedi.
4-5 HAFTA SONRA BİZİ ELEŞTİRENLER YAPTIKLARINDAN UTANACAK
Hatayspor’daki başarısızlığı üstlenen Mıstıkoğlu, “Ortada bir başarısızlık varsa bunun sorumlusu benim. Kimse teknik heyetimizi, yönetimimizi ve oyuncularımızı suçlamasın. Bunun sorumlusu Kulüp Başkanı olarak benim” dedi.
Mıstıkoğlu, başarının ise yönetimin ve teknik heyetin olduğunu belirterek, “Hatayspor’un daha sezon başında bu kadar eleştirilmesine anlam veremedim. Ama 4-5 hafta sonra bizi eleştirenler yaptıklarından utanacaklar” diye konuştu
ÖZHAN HOCA ELİNDEN GELENİ YAPIYOR
Teknik direktör Özhan Pulat’ın takımın başarısı için mücadele ettiğine dikkat çeken Başkan Levent Mıstıkoğlu, “Özhan takımın başarısı için çalışıyor. Hocamıza yöneltilen eleştirileri doğru bulmuyoruz, hocamızın yanındayız. 4-5 hafta sonra takımımız gerçek gücüne kavuşacaktır. Biraz sabretmeliyiz, taraftarımızdan ve kamuoyundan bu zor günlerde yanımızda olmalarını istiyoruz” dedi.
Yeni transferlerin takıma katılmasıyla başarılı sonuçların art arda geleceğini söyleyen Mıstıkoğlu forma sponsorluğu ile ilgili de konuştu.
FORMA BASTIRMAK İSTEMEDİK ÇÜNKÜ!
Başkan Mıstıkoğlu, “Göğüs sponsoru bulamadığımız için forma bastırmak istemedik. Bu yüzden satıları geciktirdik. Sponsorluk meselesinde taraftarlarımız endişeye kapılmasın. Bunlar çözülecek işler. Biz her sene şirketlerin, firmaların, kapısını çalmak yerine Hatayspor’a kalıcı ve istikrarlı gelirler kazandırmanın hesaplarını yapıyoruz” diye konuştu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu