ÖZLENEN LEZZETLER ARTIK ANTAKYA GASTRONOMİ ÇARŞISINDA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Valiliği ve DOĞAKA işbirliğiyle Antakya Gastronomi Çarşısı Antakya ilçesine bağlı Odabaşı Mahallesi’nde hizmete girdi.
Hatay Valiliği ve Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı koordinesinde 6 Şubat depremlerinin ardından yeniden yapılandırılan ve gastronomi kenti olarak bilinen Hatay, yeni bir lezzet durağına kavuştu. Antakya’nın tarihi dokusuna uygun olarak tasarlanan Antakya Gastronomi Çarşısının açılışına Hatay Valisi Mustafa Masatlı, İYİ Parti Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, STK başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
MASATLI: HATAY’IMIZA HAYIRLI OLSUN
Antakya Gastronomi Çarşısı’nın kente yeni bir soluk getireceğini kaydeden Hatay Valisi Mustafa Masatlı, çarşının esnaflara ve vatandaşlara hayırlı olması temennilerini iletti.
LEZZETİN SANATLA BULUŞTUĞU ÇARŞI
“Lezzetin Sanatla Buluştuğu Yer” sloganıyla hayat bulacak çarşı, Antakya’da tanınan tüm işletmeleri bir araya getiriyor. Çarşı, eski Antakya evleri tarzında tasarlanmış olup, 18 restorandan oluşuyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu