ŞEHİT CENGİZ BAKTEMUR YAZ GELİŞİM PROGRAMINA BAŞVURULAR BAŞLADI

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığı, Genel Merkez’in hazırladığı Şehit Cengiz Baktemur Yaz Gelişim Programına tüm ortaöğretim öğrencilerini davet etti.
Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner; ‘ Program kapsamında tertip edecekleri faaliyet, etkinlik ve kurslara katılmak için Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığıyla iletişime geçilebileceğini belirtti.
Programda; Fikri ve İdeolojik Donanım Semineri, Milli Değerler Semineri, kişisel gelişim konusunda ise makale ve dilekçe yazım kuralları kursu, Sosyal Medya okuryazarlığı ve İçerik Üretimi Kursu, İlk Yardım Kursunun yanısıra Eğitim Öğretim faaliyetleri, Dini Eğitim, spor faaliyetleri, Sosyal Sorumluluk faaliyetleri, parmakültür faaliyetleri ve Kültür-Sanat faaliyetleri yer alacak.
“Ülkü Ocakları olarak geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitimlerine ve başarılarına katkı sağlamak adına yüzyüze eğitimlerimize bir yenisini daha ekliyoruz” başkan Döner; “Genel Merkezimizin hazırladığı ve Ülkücü şehidimizin adının verildiği Şehit Cengiz Baktemur Ortaöğretim Yaz Gelişim Programımızla çeşitli branşlarda, alanında uzman hocalar ile gençlerimizin eğitimlerine katkıda bulunacağız” dedi.

İletişim : 0535 020 51 15

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu