Sektörde Fark Yaratan Kurum;” Hatay Çocuk Anaokulu”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Asrın felaketi olarak adlandırılan 6 Şubat depreminin en büyük yıkımı yaşattığı şehrimizde hasarsız binalarında eğitim öğretime ilk başlayan Anaokullardan biri olan Hatay Çocuk Anaokulu sektöründe fark yaratmaya devam ediyor.
Deprem sonrasında felaketten en çok etkilenen miniklerin moral ve motivasyonu için ücretsiz seanslar yaparak gönüller fetheden Psikolog Doğan Kuş ve Psikolog Ahmet Ertuğrul yönetiminde eğitim öğretime devam eden Hatay Çocuk Anaokulu bu sezonda gördüğü yoğun ilgi ile dikkatleri üzerinde toplamayı başardı.

Hatay Çocuk Anaokulu olarak faaliyetlerine tam gaz devam ettiklerini ifade eden kurucular Psikolog Doğan Kuş ve Psikolog Ahmet Ertuğrul yaptıkları açıklamada:” Her ne kadar yeni eğiyim öğretim yılına kısa bir süre önce başlansa da kurum olarak bizler hiç ara vermeden hizmetimize devam etmekteyiz.Çünkü Yaz dönemin de de oldukça başarılı bir Yaz okulu eğitimine imza atmanın haklı gururunu yaşamaktayız. Hatay Çocuk Anaokulu depreme dayanıklı binası ile her zaman olduğu gibi sektörün en deneyimli eğitimci kadrosu ile eğitime devam etmektedir.

Kurucu psikologlar ile fiziksel,duygusal ve zihinsel gelişimi destekleyen bir Anaokulu olarak okulumuz her daim farkını ortaya koymaktadır. Gelişim ve yaş gruplarını göze alarak oluşturulan sınıfların yanı sıra Yaratıcı drama etkinlikleri ,Satranç, yoğunlaştırılmış İngilizce etkinliği ve Aritmetik eğitimlerimiz iddialı olan kurumumuz Müzik atölyeleri,Yabancı dil eğitimi,Doğa ve çevre faaliyetleri ile sosyal sorumluluk projeleri ile bu yılda adından fazlası ile söz ettirecek bir kurum olacaktır.Anaokulu-Aile işbirliğindeki Aileleri okulunun ayrılmaz bir parçası olarak gören kurumumuz Faliyetlerimizi ve sunmuş olduğumuz eğitim ve öğretim hakkında daha detaylı bilgi almak üzere kıymetli velilerimizi bir kahvemizi içmeye bekliyoruz.”dediler.
Hatay Çocuk Anaokulu kayıt ve randevu telefonları 0 533 254 76 94 ,0 532 228 14 16 ve 0 539 859 93 36

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu