SEN BİZE SON 4 HAFTA ELİNDE BAKLAVAYLA GELDİN, BU KEZ BEN GELDİM

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatayspor teknik direktörü Özhan Pulat, göreve geldiği günden bu yana takıma destek olan taraftarlara teşekkür ederek, ligin sona ermesinin ardından konteyner kentlere ziyarette bulundu.

Başarılı genç çalıştırıcı Özhan Pulat, son 4 hafta boyunca takımın Mersin’deki tesislerine gelerek destek veren 31 Asi Gençlik Hatayspor Taraftar Derneği Başkanı Songül Taşdelen’i konteynerin de ziyaret ederek teşekkür etti.

Son 4 hafta idmanlara elinde baklava ile Mersin’e giden Songül Taşdelen ve yönetim kurulu üyeleri, ayrıca her maç öncesi de Özhan Pulat’a çiçek vererek moral vermişlerdi.

Özhan Pulat, bu desteği unutmadığını belirterek, “Sen bana 4 hafta boyunca baklava ile idmana geldin ve bize destek verdin. Bu kez ben sana geldim. Desteklerinize minnettarız” ifadelerini kullandı.

TAŞDELEN: ÖZHAN PULAT HOCA İLE DEVAM EDİLMELİ

Tribün Lideri Songül Taşdelen, yeni sezonda Hatayspor’da teknik direktör olarak Özhan Pulat’ın devam etmesini istediklerine dikkat çekerek, “Son 4 maçta Hatayspor’un başına geçen Özhan Pulat hoca başarılı olmuş ve takımımızı küme düşürmemiştir. Kritik zamanda doğru bir tercih olan Özhan hocanın yeni sezonda da takımın başında görmek istiyoruz” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu