SENTEZ-ART Sergisi Sanatseverlerle Buluştu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bölgemizin başarılı ressamları Selmani Baki Kocaispir  ve Ünal Kuş , Aslı Özen küratörlüğünde gerçekleşen SENTEZ-ART sergisinde sanatseverlerin karşısına çıktılar. Sanko Sanat Galerisi’nde düzenlenen serginin açılış programı, Sanko yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda sanatseverin katılımıyla gerçekleştirildi.

Sergide Selmani Baki Kocaispir, zeytin ağaçları temalı çalışmalarıyla izleyicileri kendine hayran bırakırken, Ünal Kuş figüratif resimleriyle sanatseverleri büyüledi. Sergi, 25 Ekim’e kadar her gün 10:00-22:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Tüm sanatseverleri SENTEZ-ART sergisine beklediklerini ifade ederek sözlerine başlayan Ressam Selmani Baki Kocaispir açıklamasında :” Muhteşem bir ortamda birbirinden kıymetli sanatseverler ile bir arada olmanın heyecanını yaşıyoruz.Değerli hocam Ressam  Ünal Kuş ile birlikte kaçıncı sergimiz olduğunu bilmiyorum ama bildiğim tek şey harika tabloların çok güzel bir ortamda sanatseverler ile buluşmasıdır. Aslı Özen küratörlüğünde gerçekleşen sergide Ünal Hocam figüratif resimlerine yer verirken bende asrın felaketi olarak adlandırılan 6 Şubat depremi sonrasında yapmaya başladığım zeytin ağaçları çalışmalarıma yer verdim.Daha önceki sergilerimizde olduğu gibi SENTEZ-ART sergisinin de yoğun ilgi göreceğinin sinyalleri açılış programından verildi.Sanko yönetim kurulu üyeleri ve sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği açılış programında eserlerimiz büyük beğeni topladı.

25 Ekim’e kadar gezilebilecek sergimizin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese, küratörlüğümüzü yapan Aslı Özen ‘e,Sanko yönetim kurulu üyelerine ve sanatseverlere çok teşekkür ediyoruz.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu