SERİNYOL’DA MEZUNİYET COŞKUSU

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Asrın felaketi sonrası  Serinyol Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde Rehber Öğretmen İsmail Gün, Edebiyat öğretmeni Ferda Gün, ögrenci velisi aktivist Sezgi Kavukoğlu Özgökçe girişimleriyle kurulan 7 Konteyner, 2 eğitim çadırında eğitimin devam ettiği  okulda 120 öğrenci mezun oldu.

Şişli Kaymakamlığı, Dilhan Derneği ve Belçika Turna Gönüllülerinin sponsor olduğu okulda 400 öğrenci, eğitim öğretim gördü. Şişli Kaymakamlığı, Dilhan Derneği Başkanı Havva Gürak, Turna Gönüllülerinden Çiğdem Bozkurt, Maçka Akif Türker, MTAL Müdür Yard. Muammer Bıyıklıoğlu’nun emek ve destekleri hiçbir zaman unutulmayacaktır.

Serinyol’un bütün ilköğretim okulu öğrencileri ile 12.sınıf öğrencilerine eğitim veren okulda mezun olan 4.sınıf öğrencilere düzenlenen mezuniyet töreninde  okul koordinatörlerinden rehber Öğretmen İsmail Gün konuşmasında, 3 ayı aşkın süredir, karşılık beklemeden, zorunlulukları olmadığı halde öğrencileri yalnız bırakmayan tüm öğretmenlere teşekkür etti. Serinyol’un bu kadar fedakâr ve seçilmiş öğretmenleri olduğu için şanslı olduğunu ifade etti.

Mehmet Köse, Ahmet Döşoğlu, Besim Çiçek, Bahar Erikli, Nihat Hürriyetoğlu, Samim Gürsoy ,Özlem Nur, Nizamettin Akbaş, Melek Akbaş, Birsen Deliveli, Levent Esmer, Özhan Kaptan, Ali Ecevit Dolar, Mehmet Yatkın, Cemal Oflazoğlu, Ali Taşçı, Eser Taşçı, Aylin Rezzukoğlu ve Hatice Kablan Koyun’un  ögrencileri hiç yalnız bırakmayarak iyileşme ve normalleşme sürecini hızlandırdıklarını belirtti.

Okul yönetimi, İdareciler, Öğretmenler, Okul Aile Birliği ve velilerin katıldığı  mezuniyet töreninde 120 öğrenci kep fırlatma mutluluğunu yaşadılar. Törenin bitiminde öğrenci velilerinin çadır, ev ve konteynerlarda  yaptıkları tatlı ve yemeklerden oluşan ikram yemeği düzenlendi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu