SURİYELİ KADIN ALTINLARI İÇİN ÖLDÜRÜLMÜŞ!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

SURİYE UYRUKLU KADIN, SURİYELİ KOMŞUSU TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ BELİRLENDİ
Hatay’ın İskenderun ilçesinde Suriye uyruklu bir kadın altınları için, yine Suriye uyruklu komşusu tarafından öldürüldüğü belirlendi. Polisin titiz çalışmaları sonucu yakalanan cinayet zanlısı Suriye uyruklu komşu, adli makamlarca tutuklandı.
Edinilen bilgilere göre, Modern evler mahallesi 298 sokak üzerinde oturan Suriye uyruklu kadının kayıp ihbarı üzerine İskenderun polisi araştırma başlattı. Bölgede yoğun bir çalışma başlatan ve güvenlik kameralarını tek tek inceleyen İskenderun polisi, yapılan araştırmalar sonucunda, olay yerine yakın noktada motosikletle dolaşan bir kişi tespit etti. Bu kişinin kayıp kadının komşusu olduğu belirlendi ve emniyet ekipleri tarafından gözaltına alındı. Sorgulama sırasında, Suriyeli şüpheli cinayeti işlediğini itiraf etti ve kadının cesedini attığı yeri polislere gösterdi. Cinayetin işlendiği Modern Evler’deki evine yakınında çalılıklar arasında cansız bedeni bulunan Suriye Uyruklu kadının boğularak öldürüldüğü tespit edildi. Bu arada öldürülen kadına ait olduğu belirlenen ziynet eşyalarının da Emniyet ekipleri tarafından şüphelinin evinde ele geçirildi.
CİNAYET NASIL İŞLENDİ?
Suriye uyruklu şüpheli, annesinin telefonuyla, komşusu Suriyeli kadını kahveye çağırdı. Kadın, şüphelinin evde boğarak öldürüldüğü ve cesedini iki gün boyunca evinde sakladıktan sonra, evinin yakınındaki çalılıklara bıraktığı iddia edildi.
Yapılan işlemlerin ardından kadın toprağa verilirken, şüpheli sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu