SURİYELİLER, SURİYELİYİ, BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay’ın İskenderun ilçesinde bir hafta içerisinde biri kadın iki Suriyeli, yine Suriyeli zanlılar tarafından farklı yer ve zamanlarda, farklı yöntemlerle öldürüldü. Ayrıldığı Suriyeli nişanlısının, evlerine çağırdığı Suriyeli adam, aile fertleri tarafından bıçaklanarak infaz edildi.
Edinilen bilgilere göre, İskenderun’da ilk cinayet geçen hafta sonu Modernevler Mahallesinde, kayıp kadının arama çalışmaları sırasında ortaya çıktı. Suriyeli genç, alıkoyduğu kadını altınları için, kafasına sopayla vurup, boğazı sıkılarak öldürdüğü anlaşılmıştı. Emniyetin güvenlik kamaraları taraması sonucu yakalanan katil zanlısı çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.
İkinci cinayet de, Muradiye Mahallesi Sanayi Sitesi’nde gerçekleşti. Suriyeli Hüseyin Hannan, eski nişanlısı tarafından evine çağrıldıktan sonra bıçakla hunharca öldürüldü. İddialara göre bir süre Antalya’da birlikte yaşadıkları ve nişanlısı olduğu öğrenilen kadın, Suriyeli ailesiyle konuşmak için Hüseyin Hannan’I eve çağırdı. Evde aile fertleri tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan Hannan, ağır yaralandığı ve sonrasında evin içinde tutularak cinayetin gerçekleştirildiği tespit edildi.
Olayın yaşandığı saatlerde gürültüden rahatsız olan çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye, emniyet ekipleri intikal etti. Evin içerisine giren emniyet ve sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk incelemede, Hannan’ın yaşamını yitirdiği tespit edildi. Cenaze, Emniyetin olay yeri incelemesi sonrasında morga kaldırıldı. Polis, evin önünde cinayet sırasında kullanılan bıçağı buldu ve soruşturma başlattı.
AYNI AİLEDEN BİRİ KADIN 5 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI
Olayla ilgili detaylı inceleme ve araştırmalar sonucunda aynı ailede biri kadın beş şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan sorgulama ve incelemeler sonucunda, olaya karıştıkları belirlenen aynı aileden biri kadın beş şüpheli hazırlanan evraklarla birlikte adalet huzuruna çıkarılmak üzere Adliye’ye sevk edildi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu