Tadın Köfte’yi Denemelisiniz

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Asrın felaketi olarak adlandırılan 6 Şubat depremine kadar Vali Ürgen parkında müşterilerine sunduğu muhteşem dondurma lezzetleri ile bilinen Ürgen Büfe ,deprem sonrası bünyesine dahil ettiği Antakya Köftesi ve Tost çeşitleri ile herkesten tam not almayı başardı. Alanında uzman isimler  Ahmet ve Mehmet Esatoğlu  ustaların hünerli ellerinden hazırlanan lezzetler haftanın her günü gece 03:00 saatine kadar bulunabiliyor.Damak çatlatan Antakya Köftesi ve Tost çeşitleri uygun fiyatlarının yanında hızlı bir biçimde servis de yapılıyor.

Antakya Köfte lezzetimizi muhakkak denemelisiniz diyerek sözlerine başlayan işletmeci Mehmet Hüsam Fındık açıklamasında:” Uzun yıllardır aynı noktada hizmet veren bir işletme olarak sunduğumuz kaliteli hizmetimizi herkesin bildiğini gururla söylemek isterim.Yaptığımız her hizmet müşteri memnuniyeti  odaklı olduğu için kalitemizden asla taviz vermedik.Deprem sonrası başladığımız Antakya Köftesi ve Tost çeşitlerimiz ile hak ettiğimiz değeri kısa sürede kazandık.Konusunda deneyimli Mehmet ve Ahmet ustalarımız en leziz sunumları yapabilmek adına var güçleri ile çalışmaktadırlar. Tadanların muhakkak elinize sağlık harika bir lezzet bu dediği Köftemizi kısa sürede marka haline getirmenin haklı gururunu yaşamaktayız.Özellikle en kaliteli kaşarlardan yaptığımız Kaşarlı Antakya Köftemizi herkese tavsiye ediyorum. Muhteşem lezzetlerimiz  aynı zamanda gece 03:00 saatine kadar servis elemanlarımız tarafından hızlı bir biçimde müşterilerimize ulaştırılmaktadır.

Yemek sepetinde yer alan işletmemizi aynı zamanda güncel paylaşımlar yaptığımız instagram sayfamız olan @nfstadinnkofte den de takip edebilirsiniz. Lezzetine son derece güvendiğimiz Tadın Köftemizi ve tost çeşitlerimizi  hala tatmayan varsa işletmemize bekliyoruz.”dedi.

Antakya köftesi ve tost çeşitlerini çok beğendiklerini ifade eden müşteriler böylesine eşsiz lezzetleri kendilerine sunan Tadın Köfte&Tost ailesine teşekkür ettiler.

Vali Ürgen parkında faaliyet gösteren Tadın  Köfte&Tost’un sipariş telefonları 0 539 683 17 05 ve  0 549 683 17 05

 

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu