TARAFTARIMIZ HEM GURUR DUYACAK HEM KEYİF ALACAK

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

AKEDAŞ KAHRAMANMARAŞ İSTİKLALSPOR’UN BAŞARILI ÇALIŞTIRICISI AHMET TAŞYÜREK, YENİ SEZONDA KENTİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK SONUÇLARA İMZA ATACAKLARINI SÖYLEDİ

AKEDAŞ Kahramanmaraş İstiklalspor, 2024-2025 sezonunda Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 4. Grup’ta mücadele edecek. Yeni sezon öncesi yoğun bir hazırlık sürecine giren kulüp, 1. etap kamp çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Hatayspor’un eski teknik direktörlerinden Ahmet Taşyürek’in çalıştırdığı AKEDAŞ Kahramanmaraş İstiklalspor, yeni dönemde hedefini şampiyonluk olarak belirledi.
İlk etap kampını Kızılcahamam’da gerçekleştiren Kırmızı-Beyazlılar, transfer döneminde önemli oyuncuları kadrosuna kattı.
Başarılı çalıştırıcı Ahmet Taşyürek, gazetemize yaptığı açıklamada, 6 Şubat’ta 11 il’i kapsayan ve etkileyen depremin merkez üssü Kahramanmaraş’ta elde edecekleri başarıyla yaraları sarmaya çalışacaklarını söyledi.
Acıları ve sevinçleri paylaşmayı benimseyen bir toplum olduklarına dikkat çeken Ahmet Taşyürek, şöyle devam etti:
“Memleketim Hatay’ın yanısıra Kahramanmaraş ve 11 il’imizde depremin yıkımının boyutu çok büyük. Yakınlarımızı, sevdiklerimizi kaybettik, acıları hale taze, unutmak mümkün değil. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın. AKEDAŞ Kahramanmaraş İstiklalspor olarak elde edeceğimiz başarılarla insanlarımızın bir nebze olsun yüzlerini güldürmek, onlara moral vermek. Bu kapsamda değerli başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimiz bizlere büyük destek vererek, takımımızın eksiklerini gidermek için yoğun çaba sarf ediyoruz. Aramıza katılan oyuncularımızın hepsi birbirinden yetenekli ve geçmişlerinde de kendilerini ispatlamış oyuncular. 3-4 oyuncu daha transfer ederek, kadromuzu güçlendirmeyi hedefliyoruz. Kahramanmaraş halkı yeni dönemde hem gurur duyacakları hem de keyif alacakları bir takımı izlemeye hazırlıklı olsunlar.”
ÜÇ DÖNEMLİ KAMP PROGRAMI
AKEDAŞ Kahramanmaraş İstiklalspor teknik direktörü Ahmet Taşyürek, üç dönemli kamp programını gerçekleştireceklerini belirterek, “Kızılcahamam kampı sonrası Bolu’da 12 gün kamp yapacağız, daha sonra da son kamp çalışmamızı Fenerbahçe Topuk Yaylasında gerçekleştirdikten sonra kente dönerek yeni sezon hazırlıklarımızı tamamlayacağız. Çalışmalarımızın semeresini ligde alacağımıza inanıyorum. Daha ilk kamp döneminde ki oyuncularımın isteği ve arzusu beni fazlasıyla memnun etti. Hazırlık maçlarında da eksiklerimizi görerek, lige hazır hale geleceğimize inanıyorum” diye konuştu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu