Turgut Tunç’tan Altınözü’lü Öksüz ve Yetim Çocuklara Destek

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

İsviçre Tut Elimi Derneği Türkiye temsilciliğinden gönüllü yazar ve aktivist Turgut Tunç, Altınözü’nde yaşayan öksüz ve yetim çocuklara kış mevsiminde ihtiyaç duyacakları kaliteli malzemelerden oluşan mont, bot, eldiven, atkı ve bere desteğinde bulundu.
1995 yılında yaşanan Dinar depremi sırasında radyo programında yaptığı yardım anonsuyla insani yardım gönüllüsü olan ve o günden beri nerede bir felaket yaşansa hemen oraya koşan Turgut Tunç, hem yurt içinde hem de yurt dışında yardıma muhtaç insanların yanında olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ediyor.

Altınözü İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü kapalı spor salonunda gerçekleşen dağıtım programında gönüllü yazar ve aktivist Turgut Tunç’a Hakim Oğuzhan Kandemir, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ahmet Zümre,İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Güner, İlçe Sosyal Hizmetler Müdürü Sercan Demir,İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkan Vekili Yakup Sarı ve Emine Sabancılar eşlik ettiler.
Altınözü’nde gerçekleştirdiği bu yardım ile öksüz ve yetim çocukların yüzlerini güldüren Turgut Tunç’a, Altınözü protokol üyeleri ve çocuklar teşekkürlerini iletti.
Yardımlarıyla çocukların gönüllerinde yer edinen Tunç, her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam edeceğini belirterek yaptığı açıklamasında:” 1995 yılından itibaren durmaksızın koşturduğum yardım faaliyetlerimde bugün Altınözülü öksüz ve yetim çocuklarla beraberdik. Onların gözlerinde gördüğüm mutluluk, beni çok daha iyi işler yapabilmek adına motive etti. Kıymetli protokol üyelerimizin de bizleri bir an olsun yalnız bırakmamaları gücümüze güç kattı; bu anlamda her birine özel şükranlarımı sunuyorum,” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu