UYUŞTURUCU TACİRLERİNİ TEMİZLEME OPERASYONU

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay’da İl Jandarma Komutanlığınca yapılan “Narkoçelik-18” operasyonunda 10,5 kg toz esrar ele geçirildi, bir zehir taciri yakalandı.

Bakan Yerlikaya, Hatay dahil 17 ilde zehir tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonların Jandarma Genel Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde, il jandarma komutanlıklarınca 210 ekip ve 865 jandarma personelinin katılımıyla düzenlendiğini belirtti.

Hatay’ı da kapsayan 17 ilde gerçekleşen “Narkoçelik-18” operasyonunda toplam 1 ton 57 kilogram uyuşturucu madde ve 16 milyon 218 bin uyuşturucu hapın ele geçirildiğini, 272 uyuşturucu satıcısının da yakalandığını kaydeden Yerlikaya, “Ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız. Uyuşturucu satıcılarının geleceğimiz olan gençlerimizi ve toplumumuzu zehirlemelerine asla izin vermeyeceğiz. Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Jandarmamızı ve Gürbulak Gümrük Muhafaza ekiplerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu