Yazın Serinletici Lezzeti :” Sütlü Soğuk Kadayıf”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Yaz aylarının sıcak günlerinde tatlı ihtiyacınızı karşılayacak serinletici ve ferah bir lezzet arıyorsanız, sütlü soğuk kadayıf tam da size göre bir lezzet. Geleneksel tatlıların başında gelen kadayıf, bu kez soğuk servis edilerek yaz sofralarına farklı bir tat ve serinlik katıyor.

Müşterilerine sunduğu damak çatlatan tatlı lezzetleri ile bilinen Öztoprak Pastanesi ürün portföyüne eklediği ” Sütlü Soğuk Kadayıf” tatlısı ile bir kez daha ilklerin adresi olduğunu gözler önüne serdi.

Asrın felaketi sonrasında kendi imkanları ile hizmet ağını genişleterek hizmetine kaldığı yerden devam eden ve aynı zamanda faaliyete geçirdiği üretim tesisi ile hijnenik ortamda üretim yaptığı lezzetleri ile müşterilerine en leziz tatlı ve pasta çeşitlerini sunan Öztoprak Pastanesi Sütlü Soğuk Kadayıf tatlısı ile tam not aldı.

Muhteşem bir tatlı lezzeti ile müşterilerinin karşısında olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Öztoprak Pastanesinin genç işletmecisi Ayhan Öztoprak açıklamasında:” Bölgede marka olan işletmemiz ürün portföyünü günden güne geliştirerek müşteri memnuniyeti odaklı hizmetine hız kesmeden devam ediyor.Arge birimimizin bir süredir yaptığı çalışmalar neticesinde en leziz kıvamı bulduğumuz Sütlü Soğuk Kadayıf tatlımızın  beklediğimiz gibi yoğun ilgi görmesi bizleri mutlu etmiştir.

Sütlü Soğuk kadayıf, klasik kadayıfın enfes lezzetini serin bir dokunuşla birleştiriyor. Hafifliği ve ferahlatıcı etkisiyle özellikle yaz sıcaklarında  tatlı severlerin favorisi haline gelen bu lezzeti şuanda Antep fıstıklı,Kakaolu ve Fındıklı olarak sunmaktayız.Kısa bir süre zarfında 7 çeşit daha ekleyerek sektöre bir kez daha damga vurmayı hedefliyoruz.

Öztoprak pastanemiz bir çok noktada hizmet veren şubelerinde Sütlü Soğuk kadayıf tatlımızın yanında Fıstıklı Tereyağlı Baklava çeşitleri, soğuk baklava ,Güllaç, Vezir Parmağı , Bülbül Yuvası ,Muska Tatlısı ve   Cevizli Dolması   başta olmak üzere bir çok tatlı çeşidi , pasta çeşitlerimiz ve doğum günlerinin olmazsa olmazı butik pastalarımız ile ile kesintisiz hizmet vermektedir.Öztoprak Pastanesi size bir telefon kadar yakın,Nerede olursanız olun siparişlerimiz en hızlı biçimde sizlere ulaşacaktır.”dedi.

Bölgenin en geniş dağıtım ağına sahip olan Öztoprak Pastanesinin sipariş telefonu 0 535 612 45 16

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu