ARSUZ

Hatay Gazella Korosu’ndan “Anadolu’dan Türküler” Konseri

Hatay Gazella Korosu tarafından düzenlenen “Anadolu’dan Türküler” konseri, 26 Haziran Cuma akşamı Arsuz Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Şef Uğur Dağ yönetimindeki konsere; Hatay İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdullah Dinç, Arsuz İlçe Millî Eğitim Müdürü Ahmet Yanmaz ve çok sayıda Arsuzlu vatandaş katıldı. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’ün kültür ve sanat çalışmalarına verdiği […]
Hatay Gazella Korosu’ndan “Anadolu’dan Türküler” Konseri

Hatay Gazella Korosu tarafından düzenlenen “Anadolu’dan Türküler” konseri, 26 Haziran Cuma akşamı Arsuz Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Şef Uğur Dağ yönetimindeki konsere; Hatay İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdullah Dinç, Arsuz İlçe Millî Eğitim Müdürü Ahmet Yanmaz ve çok sayıda Arsuzlu vatandaş katıldı.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’ün kültür ve sanat çalışmalarına verdiği destek doğrultusunda, Hatay Büyükşehir Belediyesi ile Hatay İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün katkılarıyla gerçekleştirilen konserde, Anadolu’nun farklı yörelerinden seçkin türküler seslendirildi. Program, Arsuzlu vatandaşların yoğun ilgisi ve coşkulu katılımıyla gerçekleşti.

Konserin ardından açıklamalarda bulunan Şef Uğur Dağ, şunları söyledi:“Anadolu’nun ortak hafızasını, sevincini, hüznünü ve kardeşlik duygusunu taşıyan türkülerimizi Arsuzlu sanatseverlerle buluşturmanın mutluluğunu yaşadık. Bu anlamlı gecede bizleri yalnız bırakmayan ve türkülerimize gönülden eşlik eden tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.

Kültür ve sanat faaliyetlerine sunduğu değerli katkılardan dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Öntürk’e; konserimizin hazırlanması ve gerçekleştirilmesi sürecindeki destekleri dolayısıyla Hatay Büyükşehir Belediyesine ve Hatay İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne şükranlarımı sunuyorum. Kurumlarımızın desteği, şehrimizin kültürel hayatının yeniden canlanması ve sanatın toplumun her kesimine ulaştırılması bakımından büyük önem taşımaktadır.

Koromuz, Anadolu’nun zengin müzik mirasını yaşatmaya ve türkülerimizin birleştirici gücünü Hatay’ın farklı ilçelerinde sanatseverlerle buluşturmaya devam edecektir. Bu güzel gecede özveriyle görev alan koro üyelerimize, saz sanatçılarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Kültürel değerlerimizin yaşatılmasına ve gelecek kuşaklara aktarılmasına katkı sağlayan konser, izleyicilerin uzun süre devam eden alkışları eşliğinde sona erdi.

Haberi Paylaş:
PUAN DURUMU
# TAKIM O P
1 GALATASARAY 10 25
2 AMED SPORTİF FAALİYETLER 10 23
3 TRABZONSPOR 10 22
4 BEŞİKTAŞ 10 19
5 KASIMPAŞA 10 17
6 FENERBAHÇE 10 16
7 ARCA ÇORUM 10 16
8 KOCAELİSPOR 10 16
9 GÖZTEPE 10 15
10 İSTANBUL BAŞAKŞEHİR 10 14
11 ERZURUMSPOR 10 14
12 CORENDON ALANYASPOR 10 12
13 ÇAYKUR RİZESPOR 10 11
14 GENÇLERBİRLİĞİ 10 11
15 TÜMOSAN KONYASPOR 10 8
16 GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ 10 8
17 SAMSUNSPOR 10 4
18 EYÜPSPOR 10 3