ALTINÖZÜ

Ümit Tokgöz Piyano Akademisi’nden Unutulmaz Yıl Sonu Konseri

Altınözü, unutulmaz bir müzik gecesine ev sahipliği yaptı. Ümit Tokgöz Piyano Akademisi öğrencileri, yıl sonu konserinde sergiledikleri performanslarla izleyenleri adeta büyüledi. Altınözü Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen resitalde, 6 ile 17 yaş aralığındaki öğrenciler sahne alarak hem ailelerine hem de davetlilere müzik dolu bir gece yaşattı. Programın açılış konuşmasını yapan akademinin kurucusu Ümit Tokgöz, “Büyük bir […]
Ümit Tokgöz Piyano Akademisi’nden Unutulmaz Yıl Sonu Konseri

Altınözü, unutulmaz bir müzik gecesine ev sahipliği yaptı. Ümit Tokgöz Piyano Akademisi öğrencileri, yıl sonu konserinde sergiledikleri performanslarla izleyenleri adeta büyüledi. Altınözü Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen resitalde, 6 ile 17 yaş aralığındaki öğrenciler sahne alarak hem ailelerine hem de davetlilere müzik dolu bir gece yaşattı.

Programın açılış konuşmasını yapan akademinin kurucusu Ümit Tokgöz, “Büyük bir titizlikle yürüttüğümüz eğitim sezonunun sonunda, kıymetli öğrencilerimle birlikte sizler için muhteşem bir konser hazırladık. Her biri birbirinden yetenekli olan bu gençlerimizle gurur duymanızı istiyorum. Çocuklarınıza müzik konusunda verdiğiniz destekten dolayı hepinize teşekkür ediyorum,” sözleriyle duygularını paylaştı.
Gecede, “Defne’nin Sesi Ol” yarışmasında birincilik elde eden Selim Nevzat Şahin Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi Duru Göçmen de sahne aldı. Piyano eşliğinde keman performansı sergileyen Göçmen, “Sevdim Seni Bir Kere” ve “Düşler Sokağı” eserleriyle büyük beğeni topladı. Tokgöz, genç sanatçıya katkılarından dolayı özel olarak teşekkür etti.

Resitalde sahneye çıkan öğrencilerden Öykü Harbalioğlu, Mehmet Ramazanoğlu, Elif Nur Düzel, Mehmet Emre Çıtanak, Güneş Sağıroğlu, Başar Mansuroğlu, Elissa Şahinoğlu, Anna Sofya Papasoğlu, Aras Emre Erdem, Ketrin Bayrakçıoğlu, Mina Çolael, Ali Emir Çıtanak, Olivia Çiftçioğlu, Fevziye Lemar Ramazanoğlu, Ela Deniz Kutlu, Zehra Nur Düzel, Vahab Salmanoğlu, Almina Arslan, Sevgi İrini Mansuroğlu, Meryem Zehra Çay ve Miranda Çiftçioğlu icra ettikleri eserlerle izleyenlerden tam not aldı.

Gecenin dikkat çeken isimlerinden Güneş Sağıroğlu, Fevziye Lemar Ramazanoğlu, Meryem Zehra Çay ve Almina Arslan, piyano performanslarının yanı sıra söyledikleri şarkılarla da geceye renk kattılar.
Program, tüm öğrencilere başarı belgelerinin takdimi ile sona ererken, veliler sahne arkasındaki emekleri için Ümit Tokgöz’e teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi. Gecenin sonunda alkışlar, genç yeteneklerin azmi ve müzik sevgisi için yankılandı.

Haberi Paylaş:
PUAN DURUMU
# TAKIM O P
1 GALATASARAY 10 25
2 AMED SPORTİF FAALİYETLER 10 23
3 TRABZONSPOR 10 22
4 BEŞİKTAŞ 10 19
5 KASIMPAŞA 10 17
6 FENERBAHÇE 10 16
7 ARCA ÇORUM 10 16
8 KOCAELİSPOR 10 16
9 GÖZTEPE 10 15
10 İSTANBUL BAŞAKŞEHİR 10 14
11 ERZURUMSPOR 10 14
12 CORENDON ALANYASPOR 10 12
13 ÇAYKUR RİZESPOR 10 11
14 GENÇLERBİRLİĞİ 10 11
15 TÜMOSAN KONYASPOR 10 8
16 GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ 10 8
17 SAMSUNSPOR 10 4
18 EYÜPSPOR 10 3