DÖRTYOL

Vali Doğan, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Dörtyol ve Erzin ilçelerinde mahalle muhatlarımızın sorun ve taleplerini dinlemek maksadıyla toplantı gerçekleştirdi. Mahalle muhtarlarının iştirak edeceği toplantıya katılmak maksadıyla Dörtyol’a giden ve Kaymakam Aydın Ergün’ü makamında ziyaret eden Vali Doğan, Kaymakam Ergün ile bir süre sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Gerçekleşen ziyaretin akabinde Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı […]
Vali Doğan, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Dörtyol ve Erzin ilçelerinde mahalle muhatlarımızın sorun ve taleplerini dinlemek maksadıyla toplantı gerçekleştirdi.

Mahalle muhtarlarının iştirak edeceği toplantıya katılmak maksadıyla Dörtyol’a giden ve Kaymakam Aydın Ergün’ü makamında ziyaret eden Vali Doğan, Kaymakam Ergün ile bir süre sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Gerçekleşen ziyaretin akabinde Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda mahalle muhtarlarımızla gerçekleşen toplantıya Vali Doğan’ın yanı sıra, Dörtyol Kaymakamı Aydın Ergün, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, ilgili kurum temsilcileri ve mahalle muhtarları katıldı.

Toplantı Vali Doğan’ın, sırasıyla mahalle muhtarlarımızın talep ve şikayetlerini dinlemesiyle başladı. Talep ve şikayetleri dinleyerek çözümleri hususunda mahalle muhtarlarımızla istişare eden Vali Doğan, “Muhtarlarımız devletimizin gözü, kulağı ve dokunan elidir. Muhtarlarımızın mahalleleri ile ilgili talep ve dileklerini çözümü konusunda bire bir dinleyerek not alıyoruz” dedi.

Dörtyol ilçemizde, devletimiz ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi gören mahalle muhtarlarımızla gerçekleşen istişare toplantısının ardından Vali Doğan, Erzin ilçesine giderek ilçemiz mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Erzin ilçemizde gerçekleşen toplantıya Vali Doğan’ın yanı sıra, Erzin Kaymakamı Osman Demir, Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, ilgili kurum temsilcileri ve mahalle muhtarları katıldı.

Toplantıda, mahalle muhtarlarımızla karşılıklı istişare eden, sırasıyla sorun ve taleplerini dinleyen Vali Doğan, muhtarlarımızın talep ve sorunlarının çözümü noktasında ilgili kurum temsilcilerine gerekli talimatları verdi.

Haberi Paylaş:
PUAN DURUMU
# TAKIM O P
1 GALATASARAY 10 25
2 AMED SPORTİF FAALİYETLER 10 23
3 TRABZONSPOR 10 22
4 BEŞİKTAŞ 10 19
5 KASIMPAŞA 10 17
6 FENERBAHÇE 10 16
7 ARCA ÇORUM 10 16
8 KOCAELİSPOR 10 16
9 GÖZTEPE 10 15
10 İSTANBUL BAŞAKŞEHİR 10 14
11 ERZURUMSPOR 10 14
12 CORENDON ALANYASPOR 10 12
13 ÇAYKUR RİZESPOR 10 11
14 GENÇLERBİRLİĞİ 10 11
15 TÜMOSAN KONYASPOR 10 8
16 GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ 10 8
17 SAMSUNSPOR 10 4
18 EYÜPSPOR 10 3